top of page
Mia%20wants%20treats!_edited.jpg

Gyakran ismételt kérdések - FAQ

We’re Here for You

GYIK - FAQ: FAQ

Mennyi időt vesz igénybe egy megbeszélés?

Ez mindig attól függ, hogy miről van szó. Tudom, hogy ügyfeleim számára az idejük a legfontosabb. Én arra törekszem, hogy a lehető leggyorsabban haladjon az ügyintézés. Ehhez a jelenleg elérhető legmodernebb informatikai eszközökkel vettem körül magam.

Mennyibe kerül az, hogy találkozzunk?

A biztosítások díjai magukban foglalják a biztosítótársaságok, és a tanácsadók fenntartásának költségeit. A megbeszélésekért, tanácsadásért nem számítok díjat.

Ez azt jelenti, hogy ettől drágább lesz az a biztosítás, amit független tanácsadó intéz?

Nem, sőt, mivel függetlenként versenyhelyzetet teremtünk a társaságok között, gyakran inkább nagyobb kedvezményeket tudunk elérni ügyfeleink részére.

Miért érdemesebb élő tanácsadóval kapcsolatot tartani az internetes kalkulátorok helyett?

Egy tapasztalt tanácsadó az esetek jelentős részében személyre szabottabb ajánlatokat tud javasolni az ügyfelei részére (többletszolgáltatásban és díjkedvezményben egyaránt). Ez kiemelten érvényes akkor, ha a tanácsadó az ügyfelének valamennyi biztosítását kezeli egyszerre.

Számíthatok segítségre kár esetén?

Ügyfeleim kár esetén bizalommal fordulhatnak hozzám, segítek a kárbejelentésben. Ez után a károk felmérését, elbírálását kárszakértő végzi.

Mit tegyek kár esetén?

A kötvényszámra mindig szükség van, azt készítse elő. Készüljön dokumentáció a kárról (például beázás esetén fényképek a nyomokról). Ha a kár elhárításához valamit cserélni kellett, a hibás anyagot a szemléig őrizze meg. Szükség esetén (például betörés, rongálás) értesítse a hatóságokat, és kérjen jegyzőkönyv másolatot.

További kérdései vannak? Keressen a lenti elérhetőségek valamelyikén!

GYIK - FAQ: Text

Kapcsolat

+36 20 362 6835

Shake%20on%20It%20_edited.jpg
GYIK - FAQ: Contact
bottom of page